Φάρσα ή το απόλυτο μάρκετινγκ;

22:21 2/8/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ arcade-fire-parry.jpg Η λίστα με τις απαιτήσεις των Arcade Fire προκαλεί... | (Photo by Dawn Fletcher-Park/Invision/AP) 02.08.2017, 20:07 | Ετικέτες: Arcade Fire, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς indie μπάντες του πλανήτη και ο νέος τους δίσκος έχει ήδη απασχολήσει κοινό και κριτικούς. Οι Καναδοί

Arcade Fire είναι και λίγο... ντίβες, αλλά έχουν και μια ξεχωριστή σαρκαστική διάθεση.

Αύριο θα παίξουν στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του Stephen Colbert «The Late Show» και οι συντελεστές της έδωσαν στη δημοσιότητα τη λίστα με τις απαιτήσεις τους για την εμφάνισή τους.

Τα όσα περιγράφονται είναι ελαφρώς παρανοϊκά και το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποτελούν είτε μια φάρσα σε συνεννόηση με τους συντελεστές της εκπομπής είτε απλά ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση του νέου δίσκου.

Οι Arcade Fire για τις ανάγκες τις προώθησης του «Everything Now» έχουν μέχρι στιγμής δημιουργήσει μία ψεύτικη εταιρεία η οποία υποτίθεται ότι έχει αναλάβει το promotion. Άλλα κόλπα που έχουν χρησιμοποιήσει είναι η απαίτηση για dress code από τους οπαδούς, χιουμοριστικά μπλουζάκια, ένα ψεύτικο μουσικό σάιτ, αλλά και ένα ενεργειακό ποτό με την ονομασία «Chemistry».

Τώρα στις απαιτήσεις τους για το Late Show οι Arcade Fire ζητούν

Όλα τα καμαρίνια στον όροφο τα οποία θα πρέπει να είναι έτοιμα από τις 10 το πρωί και να παραμείνουν αποκλεισμένα μέχρι και μία ώρα μετά την αποχώρηση της μπάντας.Στις τρεις πρώτες σειρές θα πρέπει να υπάρχουν φανατικοί οπαδοί των Arcade Fire οι οποίοι θα πρέπει να είναι καλοντυμένοι χωρίς να φορούν σορτς ή σανδάλια. Ο Stephen Colbert θα πρέπει να έχει ένα ενεργειακό ποτό «Chemistry» πάνω στο γραφείο του σε όλη την εκπομπή με τη μάρκα να φαίνεται στην κάμερα.Η μπάντα θα ήθελε να παίξει έξι τραγούδια, αλλά και πέντε είναι καλάΌλο το προσωπικό θα πρέπει να φοράει ρούχα με την ονομασία του «Everything New» για όση ώρα είναι η μπάντα στο κτίριοΚανένας δεν θα πρέπει να μιλήσει στον Richard Reed Parry (ηγέτης των Arcade Fire) ακόμη κι αν εκείνος τους μιλήσει πρώτοςΘα πρέπει να υπάρχει ένα πακέτο με βήγκαν χοτ ντόγκς και τίποτε άλλο φαγώσιμο, ούτε ποτά.

What a bunch of tools... pic.twitter.com/arRi9dRxoy

— The Late Show (@colbertlateshow) 2 Αυγούστου 2017

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Arcade Fire ψάχνουν για... εξωγήινους
Keywords
Τυχαία Θέματα