Ετοιμάζεται... λειψό reunion των Nirvana;

22:35 5/10/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ nirvana-reunion-.jpg Οι αναρτήσεις των Foo Fighters στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκαλούν ερωτήματα | AP Photo 05.10.2018, 22:25 | Ετικέτες: Nirvana, συναυλίες, Foo Fighters Συντάκτης: efsyn.gr

Ο Dave Grohl και η παρέα του ετοιμάζονται

να ηγηθούν του Cal Jam Festical αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, όμως οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργήσει ερωτήματα στους οπαδούς των... Nirvana.

Στο φεστιβάλ που διοργανώνουν οι Foo Fighters συμμετέχει και ο Krist Novoselic (μπασίστας του θρυλικού grunge σχήματος) με τη δική του μπάντα και οι φήμες ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν.

Σε αυτό βοήθησε το γκρουπ του Dave Grohl, καθώς ανέβασε στο Twitter ένα αινιγματικό βίντεο που δείχνει τα δύο εν ζωή μέλη των Nirvana να παίζουν live μαζί με τον κιθαρίστα των Foo Fighters (και συνεργάτη των Nirvana) Pat Smear σε μία εμφάνιση έκπληξη από το 2014 όταν και οι Nirvana έγιναν μέλη του Rock and Roll Hall of Fame. Τότε έπαιξαν μαζί τους οι Joan Jett, Kim Gordon (Sonic Youth), St. Vincent, John McCauley (Deer Tick) και J. Mascis (Dinosaur Jr.).

This is a Jam @caljamfest#CalJam18 pic.twitter.com/cOJKFihzMj

Foo Fighters (@foofighters) 3 Οκτωβρίου 2018

CAN'T WAIT!!!! What else could we have up our sleeves?? Stay tuned....#CalJam18 https://t.co/OA525e7pg0

Foo Fighters (@foofighters) 3 Οκτωβρίου 2018

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχουν αντικαταστήσει τον ήχου του βίντεο με ένα τραγούδι των Nirvana, το Serve The Servants, παιγμένο ανάποδα.

Παράλληλα η μπάντα έκανε ένα tweet λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν στο Cal Jam και... προειδοποιώντας «Τι άλλο μπορεί να ετοιμάζουμε;».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Dave Grohl και Krist Novoselic θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή ως Nirvana με τη βοήθεια ίσως κάποιων άλλων καλλιτεχνών.

Φυσικά, το κενό του Kurt Cobain, ό,τι και να συμβεί, είναι αδύνατο να καλυφθεί...

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Radio Birdman: Μία μπάντα που θα έπρεπε να θαυμάζουν όλοι Ο θρύλος Chris Cornell «ζωντανεύει» μέσα από ακυκλοφόρητο τραγούδι Όταν ο Dave Grohl έπαιξε Nirvana με τον Trombone Shorty
Keywords
Τυχαία Θέματα