Αναζητώντας το νόημα μετά την καταστροφή...

12:21 11/2/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ laurie-anderson-kronos.jpg Η Laurie Anderson συμπράττει με τους Kronos Quarter στο νέο της δίσκο και «επιστρέφει» βιωματικά στην καταστροφή από τον τυφώνα Sandy | (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) 11.02.2018, 11:54 | Ετικέτες: ηλεκτρονική μουσική, βίντεο, δίσκος, τραγουδιστές Συντάκτης: efsyn.gr

Μόνο η Laurie Anderson

θα μπορούσε να φτιάξει μια πανέμορφη μουσική ιστορία από μια καταστροφική καταιγίδα. Στην καινούργια της δουλειά με τίτλο «Landfall», στην οποία συνεργάστηκε με τους Kronos Quartet, η σπουδαία καλλιτέχνις εμπνέεται από τον τυφώνα Sandy που χτύπησε το New Jersey στις 29 Οκτωβρίου του 2012.

Η ίδια ήταν ανάμεσα στους πληγέντες, καθώς το υπόγειο του σπιτιού της στο Μανχάταν πλημμύρισε και καταστράφηκαν πράγματα που, όπως λέει, είχε φυλάξει προσεκτικά σε όλη της τη ζωή.

Τα συναισθήματα που της προκάλεσε η απώλεια, ο προβληματισμός στο πώς τη διαχειριζόμαστε, αποτυπώνονται στο «Landfall» με μια ονειρική μείξη ηλεκτρονικών και ακουστικών οργάνων, λογισμικού υψηλής τεχνολογίας και φωνής, μέσω της οποίας η πολυπράγμων Anderson αναζητεί το νόημα στο μυστήριο που εμπεριέχεται σε όλα αυτά.

Το «Landfall» θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ ΕΔΩ και νιώστε πώς η μαγεία μετουσιώνεται σε μουσική...

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Grammy και ο σεξισμός Στο ασπρόμαυρο «αναρχικό» σύμπαν του Moby
Keywords
Τυχαία Θέματα