Rock, ψυχεδέλεια, garage, αλλά και παλιές καραβάνες

15:50 10/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ concert0stage-.jpg Τι να δούμε, που να πάμε αυτή την εβδομάδα | dreamstime.com 10.10.2017, 14:17 | Ετικέτες: φεστιβάλ, συναυλίες, All Them Witches Συντάκτης: efsyn.gr

Rock, ψυχεδέλεια, garage, αλλά και πολλές... παλιές καραβάνες περιλαμβάνει το συναυλιακό πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Το Σάββατο επιστρέφει στην Αθήνα μία μοναδική μπάντα, οι All Them Witches, σε μία συναυλία που οι

λάτρεις του σκληρού/ψυχεδελικού ήχου δεν πρέπει να χάσουν.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη, στο ΙΛΙΟΝ Plus, μας καλούν οι Penny Dreadful, παρουσιάζοντας τον δεύτερο δίσκο τους «Pilgrimage». Σε μία αμιγώς rock 'n' roll βραδιά η αθηναϊκή μπάντα αναμένεται να ξεδιπλώσει όλο τον alternative country, garage, australian, americana ήχο της.

Την ίδια βραδιά, στο Μοναστηράκι στο Athenaeum Κελάρι, οι Opera Chaotique θα προσφέρουν ακόμη μία εκκεντρική μουσική βραδιά με τη νέα τους παράσταση. Η μπάντα αποτίει τον δικό της φόρο τιμής στις γυναίκες, ενώ στο live θα υπάρξουν και εμφανίσεις έκπληξη.

Την Παρασκευή η... παλιοπαρέα μαζεύεται ξανά στο Κύτταρο. Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας περνούν καλά πάνω στη σκηνή και το μεταδίδουν και στο κοινό.

Για όσους ενδιαφέρονται για πιο... garage καταστάσεις, ο δρόμος οδηγεί στο ΑΝ Club. Εκεί θα συναντηθούν οι Dead Sidewalkers, Dark Rags, Babi Bone and the Copy Dogs για μία βραδιά αν μη τι άλλο εκρηκτική.

Στο six d.o.g.s., πάντα την Παρασκευή, εμφανίζονται οι Δραμαμίνη, για μία συναυλία λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς.

Το Σάββατο όσοι δεν έχουν δει τους All Them Witches καλό είναι να μην χάσουν αυτή την ευκαιρία και να τρέξουν προς το Gagarin 205. Οι Αμερικανοί είναι το νέο «καυτό» όνομα στον ψυχεδελικό/ blues/ stoner ήχο και τα live τους είναι μυσταγωγικές εμπειρίες.

Πολύ rock είναι και το μενού στο Αν Club, πάλι το Σάββατο, με τους Jet Black, Low Gravity, I Will Never Again να ετοιμάζουν μία άκρως ηλεκτρική βραδιά.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα συγκρότημα-φαινόμενο επιστρέφει στην Ελλάδα Όλα τα μεγάλα live μέχρι το τέλος του 2017 «Ιστορίες για τους παρείσακτους αυτού του κόσμου»
Keywords
Τυχαία Θέματα