«Led Zeppelin; Όχι ευχαριστώ»

13:59 18/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ plant-robert-zeppelin.jpg Ο Robert Plant κλείνει το κεφάλαιο οριστικά; | (Photo by Wade Payne/Invision/AP, File) 18.10.2017, 11:24 | Ετικέτες: Led Zeppelin, rock, συναυλίες, δίσκος Συντάκτης: efsyn.gr

Τέλος στα όνειρα των φίλων των Led Zeppelin

βάζει ο Robert Plant, ο οποίος δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει ένα ακόμη reunion της εμβληματικής μπάντας. Ο τραγουδιστής και συνθέτης είναι ιδιαίτερα ενεργός με νέο υλικό και ήδη κυκλοφορεί τον ενδέκατο προσωπικό του δίσκο.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα συμφωνούσε με μία ακόμη επανένωση των Led Zeppelin ο Βρετανός ήταν ξεκάθαρος «Δεν μπορείς συνέχεια να πηγαίνεις πίσω. Είναι αρκετά δύσκολο να επαναλάβεις αυτά που έκανες πέρυσι, πόσω μάλλον πριν από 49 χρόνια».

Ο Robert Plant είχε βρεθεί ξανά στη σκηνή με τους Jimmy Page, John Paul Jones και τον γιο του John Bonham το 2007 σε ένα επικό reunion των Led Zeppelin.

Τώρα, πάντως, ετοιμάζεται να βγει ξανά στον δρόμο για να προωθήσει τη νέα του δουλειά.

Μοιραία ο Robert Plant ρωτήθηκε και για τον θάνατο του Tom Petty και άλλων εκπροσώπων της «γενιάς» του απαντώντας ότι έχει αρχίσει και ο ίδιος να αισθάνεται και τη δική του «θνησιμότητα».

«Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται έτσι και για εμένα. Ας πάμε να τον δούμε, πόσο καιρό θα ζει ακόμη» τονίζει με χιούμορ και... ανησυχία.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγευτικός Robert Plant στα 69 του χρόνια Κι αν οι φήμες βγουν αληθινές;
Keywords
Τυχαία Θέματα