Keith Richards: Ποια είναι η φόρμουλα των Rolling Stones

14:39 29/4/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ keith-richards-rolling-stones.jpg Σχεδόν... αποκαλυπτικός ο κιθαρίστας της ιστορικής μπάντας | ΑP Photo 29.04.2018, 14:05 | Ετικέτες: Rolling Stones, δίσκος, συναυλίες, rock Συντάκτης: efsyn.gr

Την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήματα των θαυμαστών των Rolling Stones

είχε μέσω του προσωπικού του καναλιού στο youtube ο Keith Richards. Ο ιστορικός κιθαρίστας κλήθηκε να απαντήσει σε μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Ποια είναι, λοιπόν, η φόρμουλα των Rolling Stones;

«Πάντα με ρωτούν για αυτήν την φόρμουλα» είπε ο Keith Richards προσθέτοντας «Κατά κάποιο τρόπο το μυστικό το γνωρίζουν οι Rolling Stones, αλλά όχι το κάθε μέλος τους ξεχωριστά, οπότε κανένας δεν μπορεί να το αποκαλύψει».

Ο σπουδαίος κιθαρίστας συνέχισε λέγοντας «Είναι ένα μαγικό πράγμα που συμβαίνει μεταξύ μας. Έχει να κάνει με την εμπειρία και με το να ξέρουμε ο ένας τον άλλον τόσο καλά, και το υπόλοιπο είναι το ότι είμαστε η ίδια μπάντα που ήμασταν όταν ξεκινούσαμε. Επίσης, υπάρχει πάντα και η βελτίωση. Μάλλον οι απόλυτοι Stones δεν θα υπάρξουν ποτέ, αλλά δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Σημειώνεται ότι οι ακούραστοι Rolling Stones ετοιμάζονται για ακόμη μία μεγάλη περιοδεία, ενώ ήδη υπάρχουν υπόνοιες και για νέο δίσκο.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν οι Rolling Stones έγραψαν τραγούδι για την Άντζελα Ντέιβις Το πρώτο «ραντεβού» των Rolling Stones με την άσχημη πλευρά της rock
Keywords
Τυχαία Θέματα