Cold Little Heart, Michael Kiwanuka και «Big Little Lies»

10:22 20/10/2017 - Πηγή: efsyn
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Soundtrack "Big Little Lies" Cold Little Heart (cut) - Michael Kiwanuka Video of Soundtrack "Big Little Lies" Cold Little Heart (cut) - Michael Kiwanuka 20.10.2017, 10:00

Αργησα κάπως να δω τη μίνι σειρά (7 ωριαία επεισόδια) του HBO «Big Little Lies» βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ της Liane Moriarty, με τις Reese Witherspoon,

Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern, σε σκηνοθεσία Jean-Marc Vallée, που παίχτηκε φέτος από τον Φεβρουάριο ώς τον Απρίλιο και αμέσως έγινε τεράστια επιτυχία.

Οταν επιτέλους, πριν από ένα μήνα περίπου, την είδα, κατάλαβα το γιατί: ερμηνείες, σκηνοθεσία, σενάριο, οι υπέροχες τοποθεσίες του Μοντερέι, όλα άγγιζαν την τελειότητα. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της σειράς όμως έχει και η μουσική, της οποίας ο ρόλος είναι πρωταγωνιστικός καθώς τα τραγούδια δεν ακούγονται στο βάθος και με το κατάλληλο μοντάζ σε συνδυασμό με το sound design μετατρέπονται σε λειτουργικά τμήματα των σκηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα το πανέξυπνο εύρημα να έχει ένα εξάχρονο κοριτσάκι στο κινητό του ίσως το πιο ωραίο shuffle που έχουμε ακούσει ποτέ. Από τα καλύτερα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο εξαιρετικό σαούντρακ της σειράς είναι το Cold Little Heart του Michael Kiwanuka, που επιλέχτηκε για να ντύσει μουσικά ένα από πιο όμορφα και καθηλωτικά ανοίγματα που έχουμε δει στη μικρή οθόνη εδώ και χρόνια, το οποίο μας βάζει αμέσως στο κλίμα αυτού που πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Δώρα Σελλά


[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η «αρμονία» του Kamasi Washington «Αν ο Τραμπ είχε κερδίσει ΕΜΜΥ, δεν θα ήταν υποψήφιος πρόεδρος»
Keywords
Τυχαία Θέματα