30 + 15 χρόνια συναυλιακής ιστορίας

12:42 15/11/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ festival-anniv.jpg Anclub και Gagarin συμπράττουν για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με μία «συναυλιακή καταιγίδα» 15.11.2017, 12:14 | Ετικέτες: rock, metal, pop, συναυλίες, φεστιβάλ, Anclub, Garagin Συντάκτης: efsyn.gr

Ένα ιστορικό τετραήμερο μας περιμένει την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεκάδες

αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρελάσουν από τις σκηνές του Anclub και του Gagarin205. Ο λόγος; Γενέθλια! Το Anclub κλείνει τα 30 και το Gagarin τα 15 χρόνια και οι δύο συναυλιακοί χώροι συμπράττουν για τέσσερις εκρηκτικές βραδιές.

Όσοι από εμάς παρακολουθούμε τα διεθνή και ελληνικά συναυλιακά δρώμενα είναι απίθανο να μην έχουμε συνδεθεί συναισθηματικά και, κυρίως, μουσικά με τους δύο αυτούς χώρους. Αμέτρητες «ιδρωμένες» βραδιές, συναυλίες, έρωτες, αλκοόλ και διασκέδαση.

Το Anclub είναι (μαζί με το Κύτταρο) ο πιο ιστορικός συναυλιακός χώρος της Αθήνας μιας και από το 1987 έχει φιλοξενήσει αμέτρητα ξένα και ελληνικά σχήματα, έχει δώσει «στέγη» στην ελληνική underground σκηνή με συναυλίες και φεστιβαλάκια και αποτελεί σίγουρα ένα από τα ορόσημα της περιοχής των Εξαρχείων. Τώρα μπαίνει στα πρώτα του «άντα» διανύοντας την... δημιουργική περίοδο της ενηλικίωσης.

Στην άλλη πλευρά του κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λιοσίων, το Gagarin 205 ήρθε το 2002 για να «συμπληρώσει» τα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας και σταδιακά έγινε το μέρος όπου βρήκαμε στέγη όλοι εμείς που πληγωθήκαμε από την απώλεια του ιστορικού «Ρόδον». Ποτισμένος με το όραμα του Νικόλα Τριανταφυλλίδη ο συναυλιακός χώρος της Λιοσίων έχει προσφέρει το stage του σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έλθει στη χώρα μας, ενώ έχει πραγματοποιήσει και άλλες προσπάθειες, όπως φεστιβάλ ταινιών και άλλα πολλά.

Την επόμενη εβδομάδα μεγάλα ονόματα της διεθνούς και ελληνικής σκηνής θα παρελάσουν από τα δύο stages για να γιορτάσουν τα γενέθλια των δύο χώρων και η αναμονή είναι μεγάλη.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά: Paradise (Sivert Hoyem), Therapy?, The Last Drive, Nightstalker, Closer, Διάφανα Κρίνα, Φοίβος Δεληβοριάς,.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και στους δύο χώρους.

INFO

23, 24, 25 και 26 Νοεμβρίου

Anclub (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) - Gagarin205 (Λιοσίων 205)

Ώρα έναρξης: 21.00

LINKS

Facebook Event

[ad-slot]

[related-articles]

Keywords
Τυχαία Θέματα