Ζαχαράκη: Δεν φοβάμαι κανέναν

Δεν φοβάμαι κανέναν, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη, μια ημέρα μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ζητώντας τη σύλληψή της με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι δεν πρόκειται να ανοίξει διάλογο με το δημοσιογράφο και ότι η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια. Υπογράμμισε ωστόσο ότι η ΝΔ θα απαντά σε πρόσωπα που επιδιώξουν να «ρίχνουν λάσπη» σε στελέχη της.

Χαρακτήρισε

«ανήκουστο» το γεγονός ότι περιπολικά της Αστυνομίας την αναζήτησαν δύο φορές στα γραφεία της ΝΔ, για να τη συλλάβουν, ενώ έκανε λόγο για απόπειρα "φίμωσης πολιτικών κρίσεων".

Η κυρία Ζαχαράκη συμπλήρωσε ότι μετέβη άμεσα στα γραφεία του κομματος, αμέσως μόλις ενημερώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.Υποστήριξε δε ότι παρέμεινε εκεί μέχρι τα μεσάνυχτα αναμένοντας και τρίτο έλεγχο της Αστυνομίας, που τελικά δεν έγινε.

Επιπλέον, χαρακτήρισε "πολιτικό" το ζήτημα που έχει προκύψει, κατηγορώντας τον εκδότη της εφημερίδας "Documento" ως "βραχίονα της κυβέρνησης" που έχει ως αποστολή την λασπολογία και την συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων. Ξεκαθάρισε τέλος ότι δεν σκοπεύει να ανοίξει διάλογο και να συνεχίσει την κόντρα με το δημοσιογράφο, καταθέτοντας δική της μήνυση ώστε η υπόθεση να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Βαξεβάνης: Ας ζητήσει συγγνώμη και θα αποσύρω τη μήνυση

Σε κείμενό του στο documentonews.gr ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρεται στη μήνυση και αγωγή που κατέθεσε κατά της κ.Ζαχαράκη λέγοντας ότι «η ΝΔ επέλεξε τον ρόλο του Ζήκου, αφού έστειλε την εκπρόσωπό της να με συκοφαντήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, τώρα όχι μόνο δεν αποδέχεται τις νομικές επιπτώσεις και το κόστος αλλά παριστάνει τον πολιτικό Χατζηχρήστο και αντρειεύεται με απειλές».

Επίσης επισημαίνει ότι αν η κυρία Ζαχαράκη του ζητήσει συγγνώμη θα αποσύρει τη μήνυση και προειδοποιεί ότι θα τους ταράξει στη νομιμότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα