Υπουργείο Άμυνας: Συναντήσεις πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας με τον υποναύαρχο των ΗΠΑ F. D. Morley

Συναντήσεις με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχε o διευθυντής του Γραφείου Διεθνών προγραμμάτων του Ναυτικού των ΗΠΑ (director Navy International Programs Office-NIPO) υποναύαρχος Francis D. Morley, ο οποίος επισκέφθηκε επίσης τη βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού και το Ναυτικό κλιμάκιο Σκαραμαγκά.

Συγκεκριμένα ο υποναύαρχος Francis D. Morley συναντήθηκε με τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη με τον οποίο

συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας.

Ακολούθως, συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στην Ελλάδα, ο διευθυντής του Γραφείου Διεθνών προγραμμάτων του Ναυτικού των ΗΠΑ επισκέφθηκε τη βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρωνίου Μαραθώνα, όπου ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού καθώς και το Ναυτικό κλιμάκιο Σκαραμαγκά.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποναύαρχος Francis D. Morley συναντήθηκε περαιτέρω με τον γενικό διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, αντιναύαρχο (εα) Κυριάκο Κυριακίδη με τον οποίο συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα