Υποχωρεί η κακοκαιρία την Τρίτη - Βαθμιαία εξασθένηση ανέμων

Θα υποχωρήσει την Τρίτη η κακοκαιρία στη χώρα μας και τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν μόνο το πρωί στα νοτιοανατολικά όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 7 με 8 και τοπικά στα νότια τα 9 μπ με εξασθένηση προς το βράδυ.

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι το κύριο χαμηλό απομακρύνθηκε και ο καιρός σταδιακά θα παρουσιάσει βελτίωση από το μεσημέρι. Παγετός

θα σημειωθεί τις βραδινές και τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια το μεσημέρι τους 10 βαθμούς στα δυτικά τους 13 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 12 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στα ανατολικά 8 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που προς το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι: Στις 26 Φεβρουαρίου του 2015 είχαμε ισχυρή χαλαζόπτωση στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα