Βρούτσης: Επικοινωνιακό τέχνασμα η επέκταση των κλαδικών συμβάσεων

Επικοινωνιακά τεχνάσματα σε σχέση με την επέκταση των κλαδικών συμβάσεων καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Γιάννης Βρούτσης. Όπως είπε στην εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, η επεκτασιμότητα ισχύει αυτόματα.

«Κλαδικές υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα» τόνισε χαρακτηριστικά, πρόσθεσε ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι απλώς η εφαρμογή νόμου του '90 και ανέφερε ότι η επεκτασιμότητα θα ίσχυε από το 2015 εάν δεν είχε μεσολαβήσει

ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε ότι και η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι δρομολογημένη από το 2013 με ψηφισμένο νόμο, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η αύξηση θα εφαρμοστεί με έναν χρόνο καθυστέρηση.

Σημείωσε μάλιστα ότι τον εν λόγω νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταψήφισε τότε με το επιχείρημα ότι θα επαναφέρει αυτόματα τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ.

Με φόντο τη διαρροή των Wikileaks για το Σκοπιανό, ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για φιάσκο καθώς όπως είπε ο στόχος των Σκοπιανών ήταν να παραχωρηθεί η μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, λάθος στο οποίο έπεσε η κυβέρνηση.

Μίλησε επίσης για εμπαιγμό στη νοημοσύνη των πολιτών και εθνικά επιζήμια συμφωνία ενώ επέρριψε ευθύνες και στον Πάνο Καμμένο.

Για τη μήνυση Βαξεβάνη στη Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε ότι η Δημοκρατία κλονίζεται και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μεθόδευση και προσπάθεια διχασμού του λαού.

Keywords
Τυχαία Θέματα