Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά όπου θα βρέξει και στα ΒΔ θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στα δυτικά τα 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 4 με 5 μποφόρ

Την Τρίτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, όπου πιθανώς τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, στο Ιόνιο 6 και στα βόρεια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 21 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 17/11/2007 είχαμε ισχυρή κακοκαιρία με πλημμύρες σε πολλές περιοχές ,όπως στη Κομοτηνή , την Καβάλα, τα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο. Ανεμοστρόβιλος αναφέρθηκε στην Βοιωτία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βροχές, Τρίτη,vroches, triti