Βρέθηκε νεκρός σε κατάψυξη μετά από 10 χρόνια -"Δεν με σκότωσε η γυναίκα μου" είχε γράψει

Νεκρή στο σπίτι της στη Γιούτα των ΗΠΑ βρέθηκε από αστυνομικούς στις 22 Νοεμβρίου η 75χρονη Jeanne Souron-Mathers, όταν άνθρωποι του περιβάλλοντός της δήλωσαν ότι για δύο εβδομάδες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Προς έκπληξή τους όμως οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν πως η ηλικιωμένη δεν ήταν η μόνη νεκρή που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ψάχνοντας τα δωμάτια, ανακάλυψαν μέσα στον καταψύκτη το πτώμα του συζύγου της, Paul Mathers, ο οποίος υπολογίζεται να είναι νεκρός

τουλάχιστον για μία δεκαετία.

Ακόμα πιο περίεργο είναι πως πάνω στο πτώμα του άνδρα βρέθηκε επίσης ένα σημείωμα, με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2008, που έγραφε πως η σύζυγός του, Jeanne, δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό του. Το σημείωμα μάλιστα είχε και σφραγίδα συμβολαιογράφου.

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του άνδρα αν και οι αστυνομικοί ανέφεραν πως νοσούσε από θανατηφόρο ασθένεια σε τελικό στάδιο. Ο θάνατός του εκτιμάται να σημειώθηκε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου του 2009, όταν ήταν 58 ετών.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 75χρονη έκρυψε τον θάνατο του συζύγου της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τα επιδόματα και τις συντάξεις που του αναλογούσαν. Όλη αυτή η πλεκτάνη υπολογίζεται ότι κόστισε στο αμερικανικό κράτος περίπου 177.000 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα