Βρετανία: Ο γιατρός-τραγουδιστής που κρατάει ψηλά το ηθικό των συναδέλφων του

Σπούδασε ιατρική όμως κάποια στιγμή ένιωσε πως έπρεπε να την εγκαταλείψει για να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει σοπράνο τραγουδιστής.

Έδωσε σάρκα και οστά στο όνειρό του όμως στη δύσκολη αυτή εποχή, με την ανθρωπότητα να δίνει μάχη κατά του φονικού κορονοϊού, δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή.

Επέστρεψε στην πρώτη του αγάπη, την ιατρικη, για να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και φροντίζει πέρα από τη δουλειά να χαλαρώνει τους συναδέλφους του ερμηνεύοντας κομμάτια κλασικής μουσικής στους διαδρόμους των νοσοκομείων!

Ο λόγος για τον γιατρό Άλεξ Άλντρεν που αυτή τη στιγμή εργάζεται σκληρά στα νοσοκομεία "Royal London" και στο "Newham" του Λονδίνου, με τα τραγούδια του από διάσημες όπερες (όπως του Πουτσίνι) να έχουν γίνει viral και τον ίδιο να μιλάει για την ιστορία του με δηλώσεις του στο "BBC".

"Έχοντας δουλέψει ως γιατρός για μερικά χρόνια, αποφάσισα πως έπρεπε να ακολουθήσω την καρδιά μου και να πάω για την πρώτη μου αγάπη που ήταν η όπερα.

Τις τελευταίες εβδομάδες όμως συνέβη κάτι στη ζωή μας που δεν έχει προηγούμενο, η πρώτή μας παγκόσμια πανδημία στα τελευταία 100 χρόνια.

Η όπερα θα έκλεινε και ταυτόχρονα είχαμε αυτή τη διεθνή κρίση στον τομέα της υγείας, οπότε ήταν απολύτως λογικό για μένα να επιστρέψω στην ιατρική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός Άγγλος γιατρός.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα