Βόμβα σε Ντογιάκο: Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Αντιτρομοκρατική για το "δώρο" του Βύρωνα

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τα οποία αναμένεται να ανιχνευθούν πιθανά αποτυπώματα ή ίχνη γενετικών υλικών από τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος ευτυχώς δεν εξερράγη έξω από το σπίτι του Αντιεισαγγελέα του Άρειου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, επί της οδού Αδραμυττίου 18, στον Βύρωνα.

Το «δώρο» των μάλλον «μαθητευόμενων» στον χώρο των βομβιστών αναμένεται να αποδώσει καρπούς στην έρευνα των Αρχών αφού κάποια αστοχία οδήγησε στην μη ενεργοποίηση του εκρηκτικού

μηχανισμού.

Η αποκοπή της συνδεσμολογίας από εκεί και μετά ήταν μια απλή υπόθεση για τους πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και έτσι όλα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους για την πορεία των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής.

Εικάζεται ότι πιθανόν πρόκειται για στρατολογημένο νέο αίμα, ενώ η συνδεσμολογία και η επιλογή της κατσαρόλας παραπέμπουν στην «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» δίχως βεβαίως να αποκλείεται ο μιμητισμός.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από περίπου ένα κιλό πυροτεχνικής ύλης (μπαρούτι από βεγγαλικά) στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου ιδιοκτησίας του Δήμου Βύρωνα, από τον οποίο και είχε κλαπεί.

Πιθανή έκρηξή του εκτιμάται από τους ειδικούς ότι σε αυτή την ποσότητα θα μπορούσε να προκαλέσει αρκετά αισθητές συνέπειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόμβα, Ντογιάκο, Συγκρατημένη, Αντιτρομοκρατική, Βύρωνα,vomva, ntogiako, sygkratimeni, antitromokratiki, vyrona