Βόλος: Αυτοψία στο Λούνα Πάρκ - Θλίψη στο σχολείο της 14χρονης Νίνας

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Βόλου από την τραγωδία που σημειώθηκε σε λούνα παρκ του Αλμυρού με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η ανήλικη εκσφενδονίστηκε από ένα παιχνίδι στην βάση ενός άλλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Χθες, ράγισαν καρδιές στο σχολείο της μαθήτριας που έχασε τη ζωή της. Μάτια βουρκωμένα. Πόνος και θλίψη. Η 14χρονη Νίνα δεν βρισκόταν ανάμεσά στους συμμαθητές και τους καθηγητές της στο 1ο Γυμνάσιο. Ήταν ο πιο δύσκολος αγιασμός.

Λίγο

πριν τον αγιασμό, οι πραγματογνώμονες έκαναν αυτοψία στο μοιραίο παιχνίδι. Όπως φαίνεται στα αποκλειστιά πλάνα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι ειδικοί εξετάζουν ένα – ένα τα καθίσματα στο λεγόμενο «χαλί». Παρατηρούν πώς ανοίγουν οι μπάρες ασφαλείας και στέκονται στο σημείο όπου καθόταν το άτυχο κορίτσι.

Παρούσα στην αυτοψία ήταν και η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού. Μαζί με τους τρεις διορισμένους πραματογνώμονες θα απαντήσουν στο γιατί έφυγε από το κάθισμά της η μαθήτρια.

«Το συγκεκριμένο μηχάνημα ήταν πιστοποημένο από 27 Αυγούστου του 2018. Ηλικιακή ομάδα από 8 ετών και περιορισμό στο ύψος 1.20» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας, Χρήστος Νάστος.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγέλης Χατζηκυριάκος τόνισε: «Οφείλουμε ως κοινωνία και ως δήμος να είμαστε πιο προσεχτικοί. Να αυστηροποιήσουμε τους όρους και τους κανόνες».

Το πόρισμα θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες στην Εισαγγελία του Βόλου. Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα