Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Δεν επιδίωξα να αγαπηθώ από τις γυναίκες - Ήθελα να δυστυχήσω"

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2night Show" το βράδυ της Τρίτης, όπου μίλησε για το γεγονός πως δεν "κυνήγησε" να αγαπηθεί από τις γυναίκες, τονίζοντας πως ποτέ του δεν θέλησε να έχει τον ρόλο του "εραστή".

"Δεν επιδίωξα ποτέ (να αγαπηθώ από τις γυναίκες). Δεν γεννήθηκα για να κάνω τον εραστή. Δεν μου βγαίνει. Τριάντα τέσσερα χρόνια είμαι με

τη γυναίκα μου. Γεννήθηκα για να αγαπώ. Ποτέ δεν λειτούργησα σαν εραστής. Ποτέ δεν το κυνηγούσα. Εγώ ήθελα να γελάω, να περνάω καλά και μόλις περνούσα καλά, ήθελα να δυστυχήσω", είπε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τον πατέρα του, ο οποίος τον έκανε στα 62 του έτη.

«Ο πατέρας μου μας έλεγε ότι ήταν από το Βλαδιβοστόκ. Βάσει ταυτότητας ήταν γεννημένος το 1883. Με έκανε στα 62 του. Μου έλεγε ότι έχουμε σπίτι στην Μόσχα και μια μέρα θα το δεις. Ποτέ.. Η διαφορά ήταν τεράστια. Σκέψου ένας άνθρωπος στα 62 του, που έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και στην οικογένειά του εν μέρει -ήταν λογιστής και έμπορος ελαστικών- τον γνώρισα ασπρομάλλη. Δεν είχε αντοχές να βγει με το παιδί του και να γυρίσει. Υπήρχε όντως τεράστια απόσταση. Ήταν παράδειγμα όχι προς μίμηση», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δεν, - Ήθελα,vladimiros kyriakidis, den, - ithela