Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η φοιτήτρια στη Ρόδο συνάντησε τον 19χρονο

Σοκάρουν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας, στις οποίες εμφανίζεται η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλίδου να φεύγει μαζί με το 19χρονο Αλβανό από το σπίτι της, το μοιραίο βράδυ πριν από την άγρια δολοφονία της.

Το βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Δημοκρατική", τραβήχτηκε το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, λίγες μόνο ώρες πριν από το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου, οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι αρχές φέρονται να έχουν ήδη στα χέρια της το φονικό σίδερο με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή της

κοπέλας, καθώς επίσης και τα ρούχα της που βρέθηκαν πεταμένα στη θάλασσα, τα οποία εντοπίστηκαν από δύτες και με βάση τα όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του.

Παράλληλα, οι αρχές "σαρώνουν" τόσο την εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στη Λίνδο, όσο και της φοιτήτρια στη Ρόδο, όπου μεταξύ άλλων αναζητούν βιολογικό υλικό, δαχτυλικά αποτυπώματα και αντικείμενα που μπορεί να βοηθήσουν στις έρευνές τους.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου συνεχίζονται, ενώ και το laptop της που βρέθηκε στο διαμέρισμά της θα ερευνηθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήλματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα