Βίντεο drone: Ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το μεγαλύτερο εργοτάξιο της Αττικής από ψηλά

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αττικής έχει ξεκινήσει και οι εργασίες εκτελούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς. Μπορεί το μεγαλύτερο project για την ανάπλαση της Αττικής, δηλαδή του Ελληνικού και του πρώην αεροδρομίου Αθηνών να σκοντάφτει διαρκώς, όμως σε μια ευλογημένη πραγματικά γωνία της Αττικής η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και στα ακριβότερα φιλέτα της Ευρώπης, οι εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης του

ιστορικού Αστέρα της Βουλιαγμένης εκτελούνται κανονικά.

Η ιστορική πτέρυγα Αφροδίτη αποτελεί πλέον παρελθόν αφού οι διαδικασίες κατεδάφισης της έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Το κόστος της συνολικής ανάπλασης του ιστορικού αυτού ξενοδοχείου που έχει φιλοξενήσει μερικές από της μεγαλύτερες προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας όπως Βασιλιάδες, ηγέτες κρατών, διάσημους celebrities και μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη με κορυφαίο τον Αριστοτέλη Ωνάση που λάτρευε να περνάει τον χρόνο του σε αυτό, θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Οι εργασίες στο ιστορικό ξενοδοχείο σε βίντεο της ομάδας Up Drones:

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή bungalows, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, infinity pools, παραλίες, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου και πολλά ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι ιδιοκτήτης του νέου Αστέρα Βουλιαγμένης είναι η κοινοπραξία AGC Equity Partners που ενεργεί για λογαριασμό των επενδυτικών κεφαλαίων της Jermyn Street Real Estate Fund IV LP και Apollo Investment Holdco S.a.r.l, και στην οποία μετέχουν δύο κρατικά κεφάλαια του Άμπου Ντάμπι και του Κουβέιτ, Άραβες επενδυτές, καθώς και η τουρκική Dogus Group.

Η εταιρεία απέκτησε στο τέλος του 2016 τον Αστέρα Βουλιαγμένης αντί περίπου 444 εκατ. ευρώ για το 100% των μετοχών. Μαζί με τις επενδύσεις για την ανάπλαση του ακινήτου, η συνολική επένδυση θα πλησιάσει τα 600 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα