Βίασε 42χρονη και την έκανε να αυτοκτονήσει, αφού σκότωσε τον σύζυγο και τον γιο της

Μία 42χρονη γυναίκα βιάστηκε και δολοφονήθηκε στην Τζόρτζια των ΗΠΑ αφού πρώτα είδε τον σύζυγο και τον τετράχρονο γιο τους να χάνουν την ζωή τους από τα πυρά ενός βοσκού.

Αν και αρχικά θεωρήθηκε πως η 42χρονη Lora Joy Smith αυτοκτόνησε πέφτοντας από γκρεμό, η έρευνα των αρχών έδειξε πως ένας 19χρονος βοσκός ήταν αυτός που την ώθησε να πέσει, αφού πρώτα σκότωσε τον σύζυγό της, Ράιν και τον 4χρονο γιο τους, Κάλεμπ.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο βοσκός πυροβόλησε τον 43χρονο Ράιαν στο κεφάλι, επειδή ενοχλήθηκε όταν του ζήτησε να προσέχει με την καραμπίνα που κουβαλούσε. Στη συνέχεια πυροβόλησε και τον 4χρονο.

Ο βοσκός, που είχε κατηγορηθεί αρχικά μόνο για τις δύο ανθρωποκτονίες, πλέον αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες του βιασμού και της δολοφονίας της 42χρονης μητέρας.

Με τον ίδιο να αρνείται την κατηγορία του βιασμού, λέγοντας πως δεν είχε ποτέ στη ζωή του σεξουαλικές επαφές, ο εντοπισμός γενεικού του υλικού στο εσώρουχο αλλά και στον κόλπο της άτυχης γυναίκας, οδήγησαν στην παραίτηση του δικηγόρου του.

Ο νέος συνήγορος υπεράσπισης, ισχυρίζεται πως ο νεαρός βοσκός είναι αθώος και πως η οικογένεια δολοφονήθηκε από δύο άγνωστους άνδρες, ενώ η μητέρα του υποστηρίζει ότι ο γιος της αναγκάστηκε να ομολογήσει τις δολοφονίες.

Οι εισαγγελείς από την πλευρά τους δήλωσαν στο δικαστήριο ότι ο βοσκός έδειξε στην αστυνομία που ήταν κρυμμένο το άψυχο σώμα του 4χρονου, ενώ εξετάζεται ο υπολογιστής και το ιστορικό του βοσκού, με τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου που επισκεπτόταν να "θεωρούνται ενδιαφέρουσες για την εξιχνίαση της υπόθεσης", σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο νεαρός βοσκός βρίσκεται αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη και η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα βγει τον Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα