Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα – Παροδική αλλαγή την ερχόμενη Τρίτη

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα εως το Σάββατο τα 6 με 7

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές λίγο πάνω από τις κανονικές για την εποχή

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με κάπως αυξημένες νεφώσεις μόνο στα

βορειοανατολικά Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Β-ΒΔ 4 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 5-6 και τοπικά 7 μπ, ενώ είναι πιθανόν στο Αιγαίο να βγεί για λίγο 7 με 8 στα ανατολικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΔΕΥΤΕΡΑ 24-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα δυτικά και βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι.Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι ασθενείς και στα υπόλοιπα θα πνέουν, από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΤΡΙΤΗ 25-08-2020

Στα βόρεια, λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και, κυρίως στα ορεινά, μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα νότια.


Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα περί τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.


Keywords
Τυχαία Θέματα