Βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Η περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού για τις επόμενες μέρες. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μπ.

Σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα στα δυτικά θα

αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός

ΣΑΒΒΑΤΟ 01-02-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι, δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φθάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02-02-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις βραδινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι, δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03-02-2020 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 04-02-2020

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με λίγες ασθενείς βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι, δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες της Τρίτης θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες στην Αττική

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και υψηλές θερμοκρασίες περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου

Keywords
Τυχαία Θέματα