Βελτιωμένος καιρός με αστάθεια την Πέμπτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές- Πρόσκαιρη αστάθεια την Πέμπτη στα ΒΑ Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 και πρόσκαιρα τα 6-7 μποφόρ με εξασθένηση Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή

Σήμερα Τετάρτη στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική

Μακεδονία και τη Θράκη τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει αρχικά αίθριος καιρός με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο, από το απόγευμα θα ενισχυθούν σε 5 με 6 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 20-08-2020

Στα βορειοανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά της βορειοανατολικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή..

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα περί τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα