Τραμπ: Με απογοήτευση και βλοσυρό βλέμμα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αργήσει να παραδεχτεί την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές, όπου νικητής αναδείχθηκε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

Η νίκη του Μπάιντεν "συνοδεύτηκε" από οργισμένα tweets του Τραμπ, ο οποίος ακόμη επιμένει πως κέρδισε τις εκλογές και κάνει λόγο για νοθεία στις ψήφους του αμερικανικού λαού.

Το Σάββατο (07/11), όταν ανακοινώθηκε η νίκη του αντιπάλου του, ο Ρεπουμπλικανός απερχόμενος πρόεδρος βρισκόταν στη Βιρτζίνια στο γήπεδο του γκολφ του, ενώ λίγο αργότερα εθεάθη να επιστρέφει στον Λευκό Οίκο.

Κατά την επιστροφή του απαθανατίστηκε φορώντας ένα καπέλο “Κάντε την Αμερική Ξανά Μεγάλη” και με βλοσυρό βλέμμα, ενώ η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο πρόσωπό του.

Την ίδια στιγμή, το σκηνικό γύρω από τον Λευκό Οίκο ήταν καθόλα γιορτινό, αφού υποστηρικτές του Μπάιντεν είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να γιορτάσουν τη νίκη του Μπάιντεν.

Στο μεταξύ, ο διεθνής Τύπος κάνει λόγο για "έξοδο χωρίς αξιοπρέπεια" του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρνείται να παραδεχθεί την ήττα του, υποσχόμενος να συνεχίσει την μάχη δικαστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα