Τοπικές βροχές το διήμερο - Άνοδος θερμοκρασίας την ερχόμενη εβδομάδα

Θα αλλάξει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στη χώρα μας καθώς ένα ψυχρό μέτωπο θα διέλθει από τα βορειοανατολικά και το οποίο θα προκαλέσει τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 με 4 βαθμούς στα ανατολικά το επόμενο διήμερο. Πάντως από τη Δευτέρα ο καιρός και πάλι θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος θα ξεπεράσει τους 20 βαθιούς σε πολλές περιοχές

της κεντρικής και της νότιας χώρας.

Την Κυριακή στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη λίγο στα βόρεια και ανατολικά και οι άνεμοι τοπικά στα νότια θα φτάνουν τα 6 με 7 μπ.

Τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Μικρή πιθανότητα για λίγα φαινόμενα στη Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 5 μπ που αργότερα θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Την Τρίτη θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους 5 με 6 μπ που αργότερα θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα