Τοπικές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Με βροχές θα κυλήσει ο καιρός την Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα νότια ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στα παραθαλάσσια τμήματα και η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων της Ευρώπης παρατηρούμε το χαμηλό που βρίσκεται δυτικά και κινείται ανατολικότερα επηρεάζοντας τις νότιες κυρίως περιοχές.

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί διακρίνεται το βαρομετρικό χαμηλό που θα μας επηρεάσει με καταιγίδες στα νότια

και τοπικές βροχές στα υπόλοιπα. Στα ορεινά θα έχουμε λίγα χιόνια Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς στα δυτικά και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα βρέξει ενώ τη νύχτα ενδέχεται να εκδηλωθούν καταιγίδες . Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ 4 με 5 μπ που αργότερα θα γίνουν ανατολικοί και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου

Θυμηθείτε ότι σαν σήμερα : Στις 11 Ιανουαρίου του 2003 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στο Βόλο με χαλαζόπτωση και δημιουργήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα