Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές - Πέφτει η θερμοκρασία

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως το Σαββατοκύριακο Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση Οι άνεμοι θα δεν θα ξεπερνούν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στην Κρήτη και τις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες

θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση.

ΠΕΜΠΤΗ 12-11-2020

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές γενικά ασθενείς στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-11-2020

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με παροδικές βροχές στα βόρεια και την Πελοπόννησο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-11-2020

Στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείων διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-11-2020

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη ενώ πρόσκαιρα στα θαλάσσια και παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 15 και 17 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα