Τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά - Σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα - Σχεδόν αίθριος ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 -5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ Η θερμοκρασία τοπικά δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου

Την Παρασκευή τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες , ενώ στα νησιά θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 33 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και τοπικά βόρειοι στα ανατολικά το πολύ 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου..

Στη Θεσσαλονίκη αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα γύρω ορεινά μικρής διάρκειας καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 17/7/1904 είχαμε έντονη θαλασσοταραχή στο κεντρικό Αιγαίο που προκάλεσε προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Το 2005 ξέσπασαν μπουρίνια σε Πιερία και Λάρισα και προκάλεσαν προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα