"Τον Παύλο Σιδηρόπουλο δεν τον ένοιαζε να είναι σταρ"

Μελίνα Σιδηροπούλου, Δήμητρα Γαλάνη και τα μέλη του συγκροτήματος του Παύλου, "Οι Απροσάρμοστοι" μιλούν στην εκπομπή "Προσωπικά" για τον αγαπημένο τους αδερφό και φίλο, Παύλο Σιδηρόπουλο ή αλλιώς πρίγκιπα της Ροκ, που έφυγε από τη ζωή πριν από 30 χρόνια, στις 6 Δεκεμβρίου του 1990.

Η Μελίνα Σιδηροπούλου, αδερφή του Παύλου Σιδηρόπουλου, ξετυλίγει σελίδες της ζωής του. "Άνθρωπος, ευαίσθητος, έξυπνος, δημιουργικός. Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που σκέφτομαι για τον αδερφό μου. Έγραφε σχεδόν κρυφά. Δεν τα έδινε σε άλλους να τα διαβάσουν,

παρά μόνο στη μητέρα μας. Ήθελε να γίνει συγγραφέας, όμως η μουσική τον κέρδισε".

"Η σχέση μου με τον Παύλο ήταν συναδελφική. Δεν ήμασταν κολλητοί φίλοι, αλλά υπήρχε αυτή η ματιά που ρίχνει ο ένας στον άλλο και αισθάνεσαι ότι είναι δικός του άνθρωπος. Με έναν περίεργο τρόπο. Με την απόλυτη αθωότητα κάναμε μαζί μία ηχρογράφηση. Βρισκομασταν σε δύο κοντινά στούντιο και όπως βγήκα να πάω σε μία καντίνα με είδε και μου ζήτησε να κάνω ενα φωνητικό και αμέσως εγώ είπα "βέβαια" και πήγα", διηγείται η Δήμητρα Γαλάνη που πρωτοσυναντήθηκε μαζί του μουσικά στο κομμάτι "Η Ώρα του Stuff".

"Αυτό που είναι συγκινητικό στον Παύλο είναι ότι δεν έκανε κάποια προσπάθεια να είναι σταρ, δεν τον απασχολούσε αυτό. Ήταν άνθρωπος του λόγου, είχε δύναμη με τον λόγο του και ήταν υπαρξιακή η σχέση του με τη μουσική. Και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή τον έσωσε. Ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος, καθαρός. Αυτό του έδινε και μία ελευθερία, επειδή δεν είχε δεσμεύσεις σε σχέση με την εικόνα του. Αυτό που τον απασχολούσε ήταν η τέχνη του. Ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι, σαν αγγελούδι ήταν, έτσι ευφυής, και ξαφνικά έβγαινε μία πολύ ιδιαιτερη ευαισθησία. Αυτο πιστεύω ότι τον πήρε από κάτω", κατέληξε η Δήμητρα Γαλάνη.

"Μετά τον θάνατο της μητέρας του ο Παύλος έπεσε με τα μούτρα στο drug με αποτέλεσμα αυτό να φέρει μία ολική παράλυση του αριστερού του χεριού. Αυτό ήταν τρομερό σοκ για τον Παύλο και επιτάχυνε πάρα πολύ τη διαδικασία. Μετά από 6-7 μήνες έγινε αυτό που έγινε και έφυγε", υποστηρίζει ο Οδυσσέας Γαλανάκης, κιθαρίστας και μέλος του συγκροτήματος "Απροσάρμοστοι".

"Αυτό που τον έστειλε ήταν η ιδιαιτερότητά του αυτό που βλέπουν οι σημερινοί, τότε δεν το έβλεπε κανείς. Ήταν από αδιάφορα έως εχθρικά τα πράγματα γι' αυτόν", προσθέτει ο Αλέκος Αράπης, μπασίστας και μέλος του συγκροτήματος "Απροσάρμοστοι"

"Πέμπτη ήταν όταν είχα πάει σινεμά, γύρισα σπίτι και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο Οδυσσέας (Γαλανάκης) και με ρώτησε εάν κάθομαι. Πάγωσα. Μου λέει ο Παυλάκης μας την έκανε. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη", λέει συγκινημένος ο Κυριάκος Δαρίβας, ντράμερ και μέλος του συγκροτήματος "Απροσάρμοστοι".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα