Τον έδιωξαν από εστιατόριο γιατί δεν είχε μάσκα - Επέστρεψε με όπλο για να πάρει κοτόπουλο

Περίεργες απαιτήσεις είχε ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος εισέβαλε σε εστιατόριο στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, καθώς αντί να αδειάσει το ταμείο ζήτησε να του δώσουν το κοτόπουλο που του είχαν αρνηθεί λόγω του ότι δεν φορούσε μάσκα.

Σύμφωνα με το προσωπικό του καταστήματος, όλα ξεκίνησαν όταν του ζητήθηκε να φύγει επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα βάσει των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο εξοργισμένος πελάτης φέρεται να βγήκε έξω, για να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα με ένα όπλο για να πάρει την παραγγελία του.

Εργαζόμενος στο εστιατόριο ως μάγειρας είπε στο τοπικό κανάλι ειδήσεων KTLA ότι ήταν σαφές ότι ο δράστης "δεν είχε χρήματα". Είπε ότι ο ένοπλος μπήκε στην κουζίνα και άρχισε να τον κυνηγάει.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο, ο δράστης είπε "Βάλε όλο το κοτόπουλο στην τσάντα". "Καταλαβαίνω ότι έχουμε καλό κοτόπουλο, αλλά φίλε...!" επεσήμανε ο μάγειρας. Βίντεο από το περιστατικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει τον δράστη, με το πιστόλι στο χέρι, να περπατάει στην κουζίνα και στη συνέχεια να βγαίνει από την πίσω πόρτα με τη "λεία" του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ενώ πέρα από το κοτόπουλο, δεν πήρε τίποτα άλλο από το εστιατόριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα