Το νέο website της Accutech είναι Live!

Με ένα ολοκαίνουριο, ευέλικτο και δυναμικό website, η ομάδα της Accutech υποδέχεται όλους τους συνεργάτες, πελάτες και το ευρύτερο κοινό, παρέχοντας αναλυτική παρουσίαση των λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις του κόσμου της πληροφορικής.

Όπως αναφέρει και η MarketingManager της εταιρίας, Αλίνα Κλωνάρη, που διαχειρίστηκε και επόπτευσε το έργο, στόχος ήταν να μπορούν οι χρήστες να εξερευνήσουν με ευκολία τα διάφορα τμήματα του νέου ιστότοπου, ευθυγραμμίζοντάς τον με τις ιδιότητες και το ήθος της αξιόπιστης σφραγίδας της

εταιρίας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, Δημήτρη Κλωνάρη «Στόχος μας είναι το νέο website να αναδείξει την ταυτότητα της εταιρίας αλλά και να βοηθήσει μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τις ανεπτυγμένες και προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες μας».

Η Accutech προχώρησε και στην ανανέωση του λογοτύπου της. Συγκεκριμένα, διατήρησε την κλασική τριάδα των χρωμάτων Accutech - που αντιστοιχούν στις τρεις βασικές αξίες της για ολιστική, ασφαλή και ακριβή εξυπηρέτηση - και ανανέωσε το σχέδιο διατηρώντας το διαχρονικό.

ΝewEra: #CloudSolutions

Η νέα κατηγορία υπηρεσιών, CloudSolutions, απαριθμεί και αναλύει τις λύσεις cloud που προσφέρει η Accutech.

Συγκεκριμένα, με τις λύσεις Cloud disasterrecovery, Cloudbackup and BaaS, Multicloud andhybrid cloudsolutions, Cloudmigration & Cloudsecurity, χρησιμοποιώντας προηγμένο έλεγχο εφαρμογών, οι πελάτες της Accutech δεν θα μπορούν απλώς να διατηρήσουν ασφαλείς τις εφαρμογές, τα δεδομένα και τα συστήματά τους, αλλά θα αυξήσουν την καινοτομία, την παραγωγικότητα και την απόδοση του οργανισμού τους.

#Services

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Accutech προσφέρει τρείς διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών: Implementation,Support και Operationalservices.

Το εκτενές χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών υλοποίησης της Accutech δείχνει τον δρόμο προς τα εμπρός, επιτρέποντας στους οργανισμούς να επωφεληθούν πλήρως από τις τεχνολογίες αιχμής με ελάχιστες διαταραχές στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Σημαντικότερα, στην Accutech λειτουργεί μια γραμμή υποστήριξης που μπορούν να καλούν οι πελάτες της 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι εξειδικευμένοι μηχανικοί για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού, έκτακτης ανάγκης ή ανησυχίας.

#Blogs and News

Oι νέες σελίδες Blogs & Νews σχεδιάστηκαν για την συχνή και άμεση ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τις τελευτείες εξελίξεις στον κόσμο του IT αλλά και της Accutech ειδικότερα, καθώς αναρτούνται τακτικά ενδιαφέροντα και #trending άρθρα από την τεχνική και εμπορική ομάδα της εταιρίας.

#Casestudies

Η νέα κατηγορία Case studies, δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους χρήστες να λάβουν συγκεκριμένες πληροφορίες απο επιλεγμένα σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει η εταιρία. Οι προκλήσεις, η λύση, αλλά και το αποτέλεσμα του κάθε έργου δίνουν στον αναγνώστη μια εκτενή εικόνα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η Accutech για τους πελάτες της.

Λίγα λόγια για την Accutech

H Accutech είναι μια δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία πληροφορικής, η οποία παρέχει προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις ΙΤ που ανταποκρίνοται με ακρίβεια, συνέπεια και ποιότητα στις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής.

Από την ίδρυσή της το 2009, έχει συνάψει δυνατές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους τεχνολογικούς οίκους (π.χ. Veritas, VMWare, Veeam, Symantec, Microsoft).

Η εταιρία μεσω των συνεργασιών της, διαθέτει, υλοποιεί και υποστηρίζει τις τεχνολογίες τους στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ το πελατολόγιο της αποτελείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των χρηματοοικονομικών, τηλεπικοινωνιών, ενέργειας, βοηθητικών υπηρεσιών καθώς και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

«Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες του νέου μας ιστότοπου και ελπίζουμε να το βρείτε χρήσιμο και δημιουργικό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα