Το Φυσικό Αέριο κύριος χορηγός της δράσης 'Το Τρίγωνο στο Κάδρο'

Χορηγός της ξεχωριστής φωτογραφικής δράσης «Το Τρίγωνο στο Κάδρο» που θα πραγματοποιείται στην Παλαιά Αποθήκη Χάρτου της οδού Χρυσοσπηλιωτίσσης 3 από τις 10 έως τις 19 Μαΐου θα είναι το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Ο ιστορικότερος ενεργειακός πάροχος της χώρας, που η πορεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αθηναϊκή καθημερινότητα και τις ζωές των κατοίκων της πόλης, στηρίζει την έκθεση που θέτει στο κάδρο

σπουδαστών φωτογραφίας τη ζωντανή ιστορία του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας. Οι σπουδαστές με «φρέσκια» ματιά φωτογραφίζουν παλιούς και νέους έμπορους, καταστηματάρχες, δημιουργούς και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

«Έχουμε τη χαρά να είμαστε χορηγοί αυτής της πολύ σημαντικής έκθεσης στο Αθηναϊκό Τρίγωνο» δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων Ελένη Ράπτη.

«Η εταιρεία μας έφερε για πρώτη φορά το φως στην πρωτεύουσα, μπήκε στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των ανθρώπων της και συνδέθηκε με τα σχέδια και τα όνειρά τους δίνοντάς τους ενέργεια για να τα πραγματοποιήσουν. Στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως “Το Τρίγωνο στο Κάδρο” που αναδεικνύει το επιχειρείν σε αυτήν την πολύ όμορφη γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας

Τα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του φορέα Athens Trigono, του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΤΟ και της EuroΜare, καθώς και η βράβευση της καλύτερης φωτογραφίας, θα πραγματοποιήθηαν την Παρασκευή, 10 Μαΐου στις 20:00.

Διάρκεια έκθεσης: 10 – 19 Μαΐου 2019

Ώρες λειτουργίας: Σα-Κυ 12.00-20.00, Δε-Πα 17.00-20.00

Αποθήκη Χάρτου

Χρυσοσπηλιωτίσσης 3

105 60 Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα