Το δίκαιο ξέσπασμα της Μπακοδήμου: "Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου"

Η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε ενοχλημένη στην κάμερα από ερώτηση που της έγινε σχετικά με τα σχόλια που δέχεται για τις ενδυματολογικές της επιλογές και συγκεκριμένα για τα ντεκολτέ που συνηθίζει να φορά.

Η απάντηση είναι απλή: Τα φορά γιατί της αρέσει, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, αλλά ούτε και σημασία στα σχόλια, από κολακευτικά μέχρι και σεξιστικά, που γίνονται συχνά-πυκνά για τις εμφανίσεις της. Όπως είπε και η ίδια, "βαρέθηκα".

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι με αυτό το θέμα ασχολούνται ακόμη και γυναίκες,

οι οποίες δεν θα πρέπει να δίνουν αναφορά για τα ρούχα που θα φορούν:

"Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου. Το βρίσκω πάρα πολύ σεξιστικό να μιλάμε για μια γυναίκα πώς θα ντυθεί και πώς θα είναι. Όπως της αρέσει θα είναι και όπως της αρέσει θα ντυθεί. Μην το κάνετε ούτε εσείς. Με ρωτάνε και γυναίκες. Τι είναι αυτό; Τι σημαίνει αυτό; Γιατί πρέπει μια γυναίκα να δώσει λογαριασμό για το πώς θα ντυθεί; Όπως της αρέσει θα ντυθεί. Ο καθένας έχει μια εικόνα για τον εαυτό του. Μπορεί να είναι σέξι, μπορεί να νιώθει down. Όπως νιώθει θα ντυθεί, είπε μετά από σχετική ερώτηση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα