Το Instagram δοκίμασε κάτι για λίγη ώρα που παραλίγο να το καταστρέψει

Στα μέσα των εορτών οι άνθρωποι του Instagram αποφάσισαν να πειραματιστούν.

Την Πέμπτη λοιπόν και για λίγη ώρα, δοκίμασαν κάτι που έκανε το φανατικό κοινό του application να εξοργιστεί. Το "scrolling up and down" έγινε "swipe side-to-side" στο feed των χρηστών. Κοινώς, η λειτουργία από "κάθετη" έγινε "οριζόντια" στη λογική των επιτυχημένων stories.

Ωστόσο, ο πειραματισμός αυτός βρήκε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δοκιμή έγινε μόνο σε συγκεκριμένους

χρήστες και ακυρώθηκε κακήν κακώς. Όσοι είδαν το app τους να γίνεται side-to-side, ενημερώθηκαν να κάνουν απλά μια επανεκκίνηση για να γίνουν όλα όπως πριν. Με άλλα λόγια, η δοκιμή ήταν ανεπιτυχής.

Η αλλαγή ανακοινώθηκε από τον Adam Mosseri, CEO του Instagram και πρώην υπεύθυνος του News Feed της εφαρμογής.

Στο βίντεο δείτε πώς ήταν η οριζόντια ροή:

"Συγγνώμη για αυτό, θα κάναμε μια μικρή δοκιμή αλλά το πήγαμε λίγο παραπέρα από το αναμενόμενο", έγραψε ο Mosseri απαντώντας σε σχόλιο του Alex Heath από το site τεχνολογικών ειδήσεων Cheddar, ο οποίος δοκίμασε το νέο interface του application.

Εκπρόσωπος επικοινωνίας της εταιρείας ανακοίνωσε πως επρόκειτο για "σφάλμα". "Διορθώσαμε γρήγορα το ζήτημα και η ροή επανέρχεται κανονικά. Ζητούμε συγγνώμη για την οποιαδήποτε σύγχυση", ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα