Το F2G πάτησε το “Refresh” στο website του και προσφέρει ανανεωμένη εμπειρία χρήσης

Αφετηρία για τον επανασχεδιασμό τουείναι η συνεχής πρόθεση της εταιρείας να παρέχει μία αναβαθμισμένη εμπειρίαστον χρήστη και να βελτιώνει το ήδη υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης με νέες τεχνολογικέςδυνατότητες.

Το Site του F2G έρχεται με νέο δυναμικόσχεδιασμό και street διάθεση προσφέροντας όλα όσα επιθυμεί να κάνει ο χρήστης γιατο καρτοκινητό του.

Συγκεκριμένα:

· Όλες οι ενέργειές ολοκληρώνονται μέσα σε λίγαβήματα

· Όλες οι πληροφορίες για τα προνόμια και τιςυπηρεσίες του F2G είναιπλέον

συγκεντρωμένες σε ένα σημείο

· Πακέτα F2G με ανανεωμένη παρουσίαση που επιτρέπουν να επιλέξει άμεσα& εύκολα αυτό που του ταιριάζει

· Ένα ολοκαίνουριο Flames σύμπαν μέσα από το site! Πληροφορίες για τους top διαγωνισμούς,τα δώρα, τους νικητές εύκολα και γρήγορα

· Η εγγραφή, σύνδεση αλλά και η ανανέωση τουχρόνου ομιλίας γίνεται απλά με τη χρήση του αριθμού του τηλεφώνου, χωρίς νααπαιτούνται usernames και passwords

· Always on “κουμπί” απόκτησης νέου SIM γιανα έρθει στην παρέα του F2G σε όποιο σημείο του site κι αν είναι

«Το F2Gακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και τις τάσεις της εποχής, μετασχηματίζεταισε έναν ψηφιακό χώρο που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει τα πάντα απότην κινητή του συσκευή. Το φρέσκο site και ο γενικός ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας αλλάζουνδομικά τον τρόπο που βλέπουμε την καρτοκινητή.», δήλωσε o Γιάννης ΗλιόπουλοςDigital Transformation Director της WIND Ελλάς.

Μπες τώρα και ανακάλυψέ το! www.f2g.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα