Θυμάστε τη "Μαύρη Καλλονή"; Επιστρέφει σε νέα ταινία με τη φωνή της Κέιτ Γουίνσλετ

Για τα περισσότερα παιδιά, μικρά και μεγάλη, η Μαύρη Καλλονή αποτελεί ένα γνωστό σημείο αναφοράς. Το καλοαναθρεμμένο και γοητευτικό μαύρο άλογο που πρωταγωνιστεί στο ομότιτλο κλασικό βιβλίο της Αγγλίδας συγγραφέως Άννας Σιούελ έχει μεγαλώσει γεννιές και γεννιές με τις περιπέτειές του, οι οποίες έχουν μεταφερθεί ουκ ολίγες φορές στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Τώρα η Disney καταπιάνεται ξανά με το αριστουργηματικό μυθιστόρημα και το μεταφέρει σε μια μεγάλου μήκους ταινία, η οποία θα μεταδοθεί μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της

Disney+ από τις 27 Νοεμβρίου 2020. Τη φωνή της στο θρυλικό άτι θα δανείσει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Μακένζι Φόι, Κλερ Φορλάνι, Φερν Ντίκον και Ιάν Γκλεν. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Άσλεϊ Ντέιβις.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Η Μαύρη Καλλονή, που ζούσε στον σταύλο ενός ευγενούς καταλήγει μετά από μια σειρά αναπάντεχων γεγονότων να σέρνει άμαξες. Στο τέλος, το άλογο καταλήγει στη φροντίδα μίας καλής γυναίκας και ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Το έργο αυτό ξύπνησε τα ανθρωπιστικά αισθήματα της κοινωνίας, όπως και "Η Καλύβα του Μπαρμπα-Θωμά", που γράφτηκε επίσης από γυναίκα. Στην περίπτωση της "Μαύρης Καλλονής", το αντικείμενο των ανθρωπιστικών αισθημάτων ήταν τα άλογα που για την προστασία τους ιδρύθηκαν τότε διάφορες εταιρείες ζωόφιλων. Η ιστορία του βιβλίου γίνεται περισσότερο δραματική από το γεγονός ότι ο κεντρικός ήρωας της Σιούελ δεν είναι σε θέση να εξωτερικεύσει τις διαμαρτυρίες του και να διεκδικήσει μια καλύτερη μεταχείριση από τους ανθρώπους.

Για όσους θέλουν μια δόση νοσταλγίας, ακολουθούν οι τίτλοι αρχής της κλασικής τηλεοπτικής σειράς που είχε προβληθεί τη δεκαετία του '80 στην ελληνική κρατική τηλεόραση, με το χαρακτηριστικό τραγούδι:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα