Θύμα κλοπής της γεωργιανής μαφίας "Vor V Zakone" η γιαγιά του Γιώργου Πρίντεζη

Θύμα της γεωργιανής συμμορίας "Vor V Zakone" έπεσε τον περασμένο Μάρτιο η γιαγιά του Γιώργου Πρίντεζη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά τη σύλληψη μελών της εγκληματικής οργάνωσης "Vor V Zakone", οι δράστες εισέβαλαν στην οικία της γιαγιάς του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Μάρτιο.

Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τόσο την ίδια όσο και την Γεωργιανή βοηθό της με την απειλή βίας και απέσπασαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Αθήνα, Αγίους Αναργύρους και Εξάρχεια, συνελήφθησαν 5 Γεωργιανοί, μέλη της οργάνωσης που λειτουργούσε με το καθεστώς της «Vor V Zakone», ως κατ’ επάγγελμα κακοποιοί, ηλικίας 28, 36, 41, 42 και 43 ετών, μεταξύ των οποίων και ο «αρχηγός» της.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ συρροή, της πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, της αντίστασης, καθώς και παραβάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά.

Επίσης ταυτοποιήθηκε ως μέλος της οργάνωσης και ένας 48χρονος Γεωργιανός, ο οποίος αναζητείται, ενώ από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι στο παρελθόν έχει διαπράξει ληστείες σε οικίες κατά τις οποίες προκαλούσε σοβαρές σωματικές βλάβες στους ενοίκους και άτυχα θύματά του, με τη χρήση ηλεκτρικού σίδερου και σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για παρόμοια αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα