Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι ο ντελιβεράς και τα αδέρφια του για το φόνο 45χρονου

Προφυλακιστέα κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια, τα τρία αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν ο 32χρονος, ο 20χρονος και ο 17χρονος, ενώ ο 37χρονος συγκατηγορούμενος αδελφός τους απολογείται αύριο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ (22.40) του περασμένου Σαββάτου, οι δράστες εισέβαλαν σε ταχυφαγείο,

όπου εργαζόταν ως ντελιβεράς ένας από αυτούς, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη χτυπώντας τον με καρέκλα και ένας από τα αδέρφια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε τέσσερις φορές στο στήθος.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου. Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος πρωταγωνιστής του επεισοδίου εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες. Παλιότερα είχε εργαστεί στο ταχυφαγείο και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Προφυλακιστέοι, 45χρονου,thessaloniki, profylakisteoi, 45chronou