Τάσος Χαλκιάς: Η συγκίνηση on air και το reunion με την τηλεοπτική "Λίλη"

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night Show" στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς το βράδυ της Τετάρτης (30/09), όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέατρο, τον κορονοϊό, αλλά και τον ανιψιό του, ενώ θυμήθηκε στιγμές από την τηλεοπτική του καριέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε σε επαγγελματικό επίπεδο, λόγω των συνθηκών,

ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο, μετά από 26 χρόνια.

Ο παρουσιαστής επιφύλασσε δύο εκπλήξεις στον γνωστό ηθοποιό: μία επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ένα μήνυμα από τον ανιψιό του, Ορέστη Σοφοκλέους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συνομίλησε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με την αγαπημένη του "Λίλη" από τη σειρά "Λαβ Σόρρυ", που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

"Έτσι και η γλώσσα μου πήγαινε λίγο παραπάνω, μου την "έκοβε" και μου έλεγε "συγκεντρώσου". Η ατάκα του "προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη" ήταν η ατάκα σχεδόν της δεκαετίας", δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Ακολούθως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόβαλε ένα βίντεο με τον ανιψιό του ηθοποιού, ο οποίος βρίσκεται στο Λος Άντζελες, με τον Τάσο Χαλκιά να βουρκώνει και να συγκινείται.

"Έχω πέντε χρόνια να τον δω και είδα 2-3 άσπρες τριχούλες στα γενάκια του. Είναι ηθοποιός στο Λος Άντζελες. Του είπα ότι πήγε λίγο μεγάλος στην Αμερική, αλλά πέρασε 4 χρόνια και στο Λονδίνο", δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα