Ταραμπάνκο – Λάγιος: "Ξέρουμε ότι η σχέση μας έχει ημερομηνία λήξης, είναι αφροδισιακό"

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μίλησαν για τη γνωριμία τους, το μέλλον της σχέσης τους, το "τρολάρισμα" που έχει φάει ο Γιώργος εξαιτίας της πολυσυζυτημένης πρότασης γάμου, αλλά και τις διάφορες κόντρες που μπορεί να υπήρξαν στο σπίτι του GNTM.

Ο Γιώργος και η Κάτια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα χαμόγελα τους, όταν μίλαγαν για τη γνωριμία τους. "Ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη

μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο! Όταν γνώρισα την Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη.

Δεν έβλεπα το παιχνίδι και μόλις την γνώρισα, ξεκίνησα να το βλέπω για να ξέρω τι πρέπει να πω. Όταν μιλήσαμε, για μένα, ήταν πάρα πολύ φιλική και πολύ down to earth, δεν ήταν καθόλου σνομπ ή δεν είχε τον αέρα του GNTM".

Όσον αφορά την πολυσυζητημένη πρόταση γάμου ο Γιώργος σχολίασε "Είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολλάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφος της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση!"

Εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια του Γιώργου για τον τρόπο που βλέπει το ζευγάρι το μέλλον της σχέσης τους. Όπως φαίνεται οι δυό τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή χωρίς να σκέφτονται το μετά.

"Έχουμε κάνει μια συζήτηση από την πρώτη ημέρα πως αυτό έχει μια ημερομηνία κι αυτό είναι αφροδισιακό! (…) Είναι κάτι που το έχουμε συμφωνήσει, ξέρουμε και οι δυο, είμαστε τόσο συνειδητοποιημένοι ότι περνάμε καλά σήμερα, δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει αύριο. Ανά πάσα στιγμή λοιπόν, οτιδήποτε και θα γίνει, θα χωρίσουμε με καλούς όρους και θα έχουμε μια τέλεια ανάμνηση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

Μπορεί το GNTM να έχει σταματήσει από τον Ιανουάριο, όμως οι κόντρες που υπήρξαν στο σπίτι φαίνεται να απασχολούν ακόμα. Η Κάτια ρωτήθηκε για την σχέση της με την Ελευθερία αλλά και παραδέχτηκε πως ζήτησε συγγνώμη από την Πόπη σχετικά με τα σχόλια για το ύψος της.

"Δεν υπήρχε καμία κόντρα με την Ελευθερία, γενικά δεν υπήρχε κόντρα στο σπίτι, απλά υπήρχαν κάποιες μικροσυγκρούσεις και ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Κόντρα ουσιαστικά δεν υπήρχε. Ο λόγος που έγινε όλος αυτός ο ντόρος με το δωμάτιο, απλά έγινε επί δέκα, φάνηκε επί δέκα προς τα έξω", δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα