Τάκης Χρυσικάκος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται εδώ και οχτώ ημέρες ο Τάκης Χρυσικάκος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thessday.gr, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται με πνευμονία σε απλή κλίνη COVID και η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη, καθώς είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε μοιραστεί με τους

διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή του εμβολιασμού του και είχε κάνει ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά "Φτου ξελεφτερία".

Σημειώνεται ότι ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος “Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα” του Ευγένιου Ο Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.

H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.

Και μόλις ο κ. Χρυσικάκος αναρρώσει, θα ανέβει επί σκηνής καθώς θα ακολουθήσει και περιοδεία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα