ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας

Για λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος που σε ανάρτησή του στα social media κάνει λόγο για απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου “απο τους πρώην συντρόφους του πρώην πρωθυπουργού” και αναπαράγει είδηση σύμφωνα με την οποία η πλάστιγγα για την Προεδρία της Δημοκρατίας

“γέρνει στον Λουκά Παπαδήμο”.


“Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη” αναφέρει ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και συνεχίζει:
“Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας”.

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, “έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα”.

Υπενθυμίζεται οτι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε κάνει παρόμοια δήλωση ως δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κάτι που αποτέλεσε αιτία για την απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα