Συνταξιούχος εθελοντής σε καταφύγιο ζώων παίρνει κάθε μέρα τη μεσημεριανή του σιέστα αγκαλιά με γάτες

Η ασυνήθιστη εικόνα του ηλικιωμένου Αμερικανού να απολαμβάνει τον μεσημεριανό του ύπνο, κρατώντας στην αγκαλιά ή έχοντας στα πόδια άλλη γάτα κάθε φορά, φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον των διαδικτυακών χρηστών σε όλο τον κόσμο με το θέμα του να γίνεται viral.

Ήρθε σε εμάς μια μέρα λέγοντας πως θέλει να χτενίζει τις γάτες. Τελικά, ερχόταν κάθε μέρα

Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι καταφυγίου για γάτες στο Green Bay, αποφάσισαν να αναρτήσουν τις φωτογραφίες αυτές στη σελίδα του οργανισμού

στο facebook. «Είμαστε τόσο τυχεροί να έχουμε έναν άνθρωπο σαν τον Terry. Ήρθε σε εμάς μια μέρα λέγοντας πως θέλει να χτενίζει τις γάτες. Τελικά, ερχόταν κάθε μέρα. Βουρτσίζει όλες τις γάτες και είναι σε θέση να μας πει τι αρέσει και τι όχι σε καθεμιά από αυτές» αναφέρει η δημοσίευση και προσθέτει: «Επίσης, συμπτωματικά πέφτει για ύπνο τις περισσότερες μέρες. Δεν μας πειράζει - οι γάτες το έχουν ανάγκη. Ο Terry είναι ένας υπέροχος εθελοντής».

Το καταφύγιο διασώζει γάτες με κινητικές δυσκολίες που κινδυνεύουν με ευθανασία και με έναν απλό, απλούστατο τρόπο κατάφερε να κάνει την δράση του γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Αναζητήσεις
γατα κινητικες δυσκολιες
Τυχαία Θέματα