Συνέργεια 18-24 Travel, Ferrytraveller και Golden Star Ferries: Συνδέουν τη Βόρεια Ελλάδα με τις Κυκλάδες

Το on line travel agency συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων ξεκινά και φέτος απο 27 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με προορισμό τόσο το λιμάνι του Πειραιά όσο και της Ραφήνας

και με ενδιάμεσους σταθμούς τη Λάρισα το Βόλο και τη Λαμία.

Σε μια περίοδο που τα αεροπορικά εισιτήρια παρουσιάζουν αύξηση, οι διακοπές με πλοίο ή λεωφορείο και πλοίο αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να επισκεφτούν τα νησιά των Κυκλάδων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και αυτό γιατί όχι μόνο έχουν τη δυνατότητα να "κλείσουν" τις διακοπές τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς αλλά χάρη σ' αυτή τη στρατηγική συνεργασία μπορούν να βρουν θέσεις στα πλοία ακόμη και στις περιόδους υψηλής ζήτησης.

Στο www.18-24.gr διατίθενται πακέτα ολοκληρωμένων διακοπών από 3-10 μέρες τα οποία περιλαμβάνουν τη μεταφορά, τα ακτοπλοϊκά και φυσικά τη διαμονή, όπου και εδώ οι πελάτες μέσα απο μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών μπορούν να επιλέξουν αυτό που είναι στα μέτρα τους. Φυσικά αυτό όλα τα πακέτα που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Το "πάντρεμα" μεταξύ των δύο εταιρειών έγινε μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης www.ferrytraveller.gr που διατηρεί πετυχημένη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και με τις δύο πλευρές.

Στόχος της Golden Star Ferries και του 18-24 Travel η συνεχόμενη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν στο κοινό τους και φυσικά η επέκταση της συνεργασίας τους και σε άλλους προορισμούς.

Φέτος οι Κυκλάδες είναι πιο κοντά και πιο οικονομικά απ’ όσο φαντάζεστε! Επισκεφτείτε τώρα το www.18-24.gr και επιλέξτε το δικό σας πακέτο ολοκληρωμένων διακοπών στις καλύτερες τιμές!

Keywords
Τυχαία Θέματα