Συνέλαβαν την Stormy Daniels σε strip show - Πολιτικά τα κίνητρα λέει ο δικηγόρος της

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε η Στόρμι Ντάνιελς, η πορνοστάρ που ισχυρίζεται ότι είχε παράνομη σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου της σε στριπ κλαμπ στο Κολόμπο του Οχάιο "άφησε" να την αγγίξει ένας πελάτης, που όπως αποδείχθηκε ήταν αστυνομικός με πολιτικά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας γυμνός ή ημίγυμνος εργαζόμενος σε ανάλογα θεάματα δεν

επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζει κανείς, ούτε καν μέλη της οικογένειάς του, ακόμη και στο πρόσωπο.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η σύλληψη της πελάτισσά του ήταν "στημένη" και "πολιτικά υποκινούμενη". Όπως τόνισε, πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει απόγνωση και τόσο ο ίδιος όσο και η Ντάνιελ θα πολεμήσουν με κάθε τρόπο τις ψευδείς κατηγορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ντάνιελς δεν προτίθεται να δηλώσει "ένοχη" για τις κατηγορίες, αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση της τάξεως των 6.000 δολαρίων.

Τα υπόλοιπα σόου της ωστόσο στο Κολόμπο, που εντάσσονται στο πλαίσιο περιοδείας της σε περισσότερα από 100 στριπ κλαμπ ανά τις ΗΠΑ, ακυρώνονται.

Η Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, αποτέλεσε μεγάλο πονοκέφαλο για το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου μετά τις αποκαλύψεις της για την παράνομη σχέση τους, αφού εκείνος είχε παντρευτεί την Μελάνια Τραμπ, αλλά και για τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι της προσφέρθηκαν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα