Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι προσαγωγές σε αεροδρόμιο και κέντρο Αθήνας

Αστυνομική επιχείρηση, από την Ειδική Ομάδα Περιπολιών και Ελέγχων (ΕΙΔ.Ο.Π.Ε.) και το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσής Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε χθες, στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και το κεντρικό κτίριο του Αερολιμένα ( MTB ).

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 80 άτομα, από τα οποία προσήχθησαν συνολικά 20 αλλοδαποί για εξακρίβωση της δικαστικής τους ταυτότητας.

Από αυτούς, συνελήφθησαν 14 αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών.

Επιπρόσθετα κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, σε βάρος ενός αλλοδαπού, διότι δεν κατείχε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα μας.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, ελέγχθηκαν 554 οχήματα και βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

-133 για παράνομη στάθμευση

-15 για παράνομη στάθμευση σε θέση Α.Μ.Ε.Α.

-16 για όριο ταχύτητας

-2 για χρήση κινητού τηλεφώνου

-8 για πειθαρχικές παραβάσεις ταξί

-9 διότι οι οδηγοί δεν έφεραν νόμιμα έγγραφα οδήγησης

-14 για λοιπές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

"Μίνι-Σκούπα" στον Άγιο Παντελεήμονα

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, (περιπολικά, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και σταθμοί Ζ), πραγματοποίησαν χθες το βράδυ, αστυνομικούς ελέγχους στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν 107 αλλοδαποί, εκ των οποίων οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και συνελήφθησαν 16, για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών.

Ειδική δράση και προσαγωγές και στην ΑΣΟΕΕ για μικροδιακινητές ναρκωτικών

Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις της Δίωξης Ναρκωτικών για την καταπολέμηση της διακίνησης, στην οδό Αντωνιάδου, στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 35 άτομα, (23 Έλληνες και 12 αλλοδαποί) και προσήχθησαν 21 άτομα ( 13 Έλληνες και 8 αλλοδαποί).

Keywords
Τυχαία Θέματα