Συνεχίζεται η αγωνία για τον εντοπισμό της Μάγιας - Άκαρπες οι έρευνες

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μάγιας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Στο Ηράκλειο υπάρχουν παντού αφίσες της κοπέλας, ενώ παρόλο που έχει κινητοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού εντούτοις δεν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους

του Ηρακλείου.

Μάλιστα, μιλώντας στο cretapost, ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τους φόβους του ότι η 17χρονη ίσως έφυγε με έναν άνδρα, 20 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνην τονίζοντας όμως ότι το σπίτι της είναι με την οικογένειά της και την περιμένει να επιστρέψει γρήγορα κοντά της.

Η ανταπόκριση του κόσμου πάντως είναι συγκινητική. Αναρτούν ή αναδημοσιεύουν δημοσιεύσεις ώστε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Μάλιστα «ανοίγουν» τον κύκλο των επαφών της κάπελας, μήπως και τα άτομα με τα οποία συναναστρεφόταν η 17χρονη γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Ωστόσο όπως δήλωσε σήμερα ο πατέρας της, δεν έχει δεχτεί αρκετά τηλέφωνα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα