Στροφή της ΝΔ στην καθημερινότητα με κόκκινα δάνεια- υγεία και υψηλοί τόνοι για Πολάκη

Τα ζητήματα της καθημερινότητας προτάσσει εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, εκτιμώντας ότι αυτά εν τέλει ενδιαφέρουν τους πολίτες περισσότερο από την κομματική αντιπαράθεση και πως στην πραγματικότητα θα είναι και το κριτήριο των αναποφάσιστων.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η ΝΔ σκοπεύει να... αφήσει

σε χλωρό κλαρί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ ξανά στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς ηχογράφησε τηλεφωνική συνομιλία του με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας Παύλο Πολάκη σχετικά με τον έλεγχο για το δάνειο του από την Attica Bank και την έδωσε στη δημοσιότητα.

Προτεραιότητα όμως της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η καθημερινότητα, με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριακο Μητσοτάκη να παρουσιάζει το Σάββατο το γαλάζιο πρόγραμμα για την υγεία, ενώ χθες συναντήθηκε με την Ένωση Τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τους εκπροσώπους των συστημικών τραπεζών να συμπεριλάβουν στην τελική ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια και συγκεκριμένα μέτρα για την επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών. Πρότεινε συγκεκριμένα για όσους πολίτες ήταν -κατά την τελευταία τριετία- συνεπείς στην αποπληρωμή των στεγαστικών τους δανείων, να υπάρχει ως επιβράβευση μια εύλογη μείωση επιτοκίου για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των κριτηρίων που θα συμφωνήσει η σημερινή κυβέρνηση με την ΕΕΤ για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Το Μοσχάτο αποδίδει ταυτόχρονα ιδιαίτερη σημασία στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για την υγεία, το οποίο θα κινείται σε τρεις άξονες: Πρόληψη, υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών και ειδική μέριμνα για όσους έχουν ανάγκη με απόλυτο σεβασμό στα χρήματα των φορολογούμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα