Στους δύο, τρίτος, ΝΑΙ χωρεί. Τρεις master chef σε μία φωτό

Ο νικητής του Master Chef για το 2018 είναι ο Τιμολέοντας Διαμαντής, όμως ο Βολιώτης μάγειρας δεν είναι ο πρώτος που κατακτά τον τίτλο στην Ελλάδα. Ο πρώτος που ανακηρύχθηκε Master Chef στην ελληνική τηλεόραση ήταν όπως πολύ καλά γνωρίζετε ο Άκης Πετρετζίκης,

ενώ τον "σκούφο" του πρωταθλητή πήρε τον περασμένο χρόνο ο Λάμπρος Βακιάρος.

Οι δύο λοιπόν και μόνοι μάγειρες που φέρουν τον τίτλο στην ελληνική επικράτεια, βρέθηκαν μαζί και έστειλαν της ευχές τους στο νέο μέλος του club. Δείτε το insta-story που ανάρτησε ο Άκης Πετρετζίκης την επομένη του τελικού και στο οποίο στέλνει ευχές τόσο ο ίδιος, όσο και ο Λάμπρος Βακιάρος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ήρθε και το μεγάλο reunion των Master Chef, αφού Τιμολέων, Άκης και Λάμπρος συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν σε ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο τελευταίος με τους ακολούθους του στο instagram.

Φαίνεται πως η φωτογραφία αυτή, με τους κατόχους του τίτλου τείνει να γίνει θεσμός. Πριν από ένα χρόνο, Άκης Πετρετζίκης και Λάμπρος Βακιάρος, ανέβαζαν φωτογραφία μαζί στο instagram στην οποία ο μεν πρώτος ανέφερε πως "ο νέος είναι ωραίος" και ο δεύτερος, "ο παλιός είναι αλλιώς".

Keywords
Τυχαία Θέματα